Ексклузивно! Вижте колата, в която застреляха Джордже Михалевич (Полицейско фото)

Ексклузивно! Вижте колата, в която застреляха Джордже Михалевич (Полицейско фото)
5 (100%) 1 vote

Джордже Михалевич е бил застрелян с два куршума на светофар в Бедфордвю

Джордже Михалевич е бил убит в понеделник вечерта

Джордже Михалевич, съпругът на Наталия Гуркова, е бил застрелян с два куршума на светофар в Бедфордвю, западно от Йоханесбург. Полицията разпространи ексклузивен кадър на колата, в която е бил убит сръбският милионер. На стъклото от страната на шофьора си личат ясно двете дупки, направени от куршумите.

Джордже Михалевич убийство

Снимка: Фейсбук

43-годишният Михалевич не е имал никакъв шанс да оцелее. Мотивите за стрелбата все още са в процес на изясняване. Говорителят на полицията в Бедфордвю Андре де Ягер направи следното официално изявление: „Жертвата е спрял на червен светофар на улица Клоф и Ван Бюрен. Докато е чакал зеленото, до колата му е спрял мотор с двама души върху него. Единият от тях е стрелял през прозореца на автомобила. Жертвата е успяла да потегли, но само след няколко метра е загинал в следствие на раните си. Разследването продължава“.

Според запознати, Михалевич от години има проблеми със „златната“ мафия заради бизнеса си с диаманти. Преди няколко години баща му беше отвлечен и пребит, а Джордже забрани на Наталия и децата им да стъпват в ЮАР.

Джордже Михалевич убийство

Снимка: Туитър

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар