Ексклузивно! Вижте жената, която озвучава ВИП Брадър (Тя е голямата любов на Виктор Калев – Снимки)

Ексклузивно! Вижте жената, която озвучава ВИП Брадър (Тя е голямата любов на Виктор Калев – Снимки)
5 (100%) 1 vote

За първи път в историята на ВИП Брадър гласът зад кадър е женски

За първи път в 13-годишната история на ВИП Брадър жена озвучава дейли епизодите. Това е актрисата Елена Бозова, която е голямата любов на комика Виктор Калев. Двамата се познавали още от детските си години в родния им град Златоград.

По време на гостуването си в предаването „Търси се“ преди няколко години артистът за първи път призна, че е бил влюбен до уши в актрисата с огнени къдрици, припомня „Уикенд“.

ВИП Брадър

Снимка; Нова ТВ

Когато дошъл моментът да кандидатсват, Елена и Виктор избрали театралната академия. Калев й помагал с подготовката на етюди и монолози. Приели ги от раз. Талантливият комик се класирал и за кукления, и за драматичния театър, а Елена попаднала в резервите на проф. Николина Георгиева, в един клас с Краси Радков и Мая Бежанска.

След 4 години в НАТФИЗ Елена разбила сърцето на Виктор, след като го изоставила. Тази година, тъй като сезонът е „женски“, продуцентите взеха решение гласът зад кадър да е на жена. Поканили Елена Бозова, а зрителите явно са доволни от работата й, предават от hotnews.bg.

ВИП Брадър

Снимка: Нова ТВ

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар