Ексклузивно! Бруклин Бекъм и Никола Пелц чакат бебе (Дейвид и Виктория с първо внуче – Подробности)

Гласувайте за статията

Бруклин Бекъм и Никола Пелц ще стават родители за първи път

Септември приключва ударно за звездното семейство на Дейвид и Виктория Бекъм. Всички ги познаваме като икони, които диктуват правилата в модата и футбола. Оказва се обаче, че и двамата скоро ще си намерят майстора. Техният първороден син Бруклин Бекъм и любимата му – актрисата Никола Пелц, очакват първото си дете. Повече от ясно е, че на хоризонта се задава новият шеф, който ще върти домашните на пръста си.

Голямата новина съобщи лично модната кралица Виктория. Макар да бяхме свикнали да четем най-вече за финансовите ù затруднения напоследък, дойде и моментът за свежа информационна бомба. Първото внуче официално е на път и определено ще си има една много модерна и млада баба. Дейвид Бекъм също не прави изключение и под път и над път оставя полъх от атрактивния си стил на обличане и поведение.

Последната му изява, повече от очаквано, също се оказа последен писък на модата. Комбинацията от черни чехли и бели чорапи определено бе забележителна, макар и не толкова приятна за окото на обикновения зрител. Но фактите са такива: футболистът има достатъчно самочувствие и увереност, за да си позволи да се появи по подобен начин в интервю. Как му се отразява новината за бебето, вероятно много скоро ще разберем.

 

View this post on Instagram

 

Sorry about the mood boards in the kitchen @davidbeckham 😂 kisses xx

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on


Може да се каже, че Бруклин Бекъм и Никола Пелц са сравнително прясно влюбени и дори се сгодиха през юли, пише още profit.bg. Така семейството на бившата спайска и мъжа ù порасна с още една дъщеря. Сериозните намерения на двамата млади очевидно преминаха на нов етап. Бебето е очакван завършен на любовта им и обещава началото на много нови емоции. Ако не друго, поне баба и дядо ще имат достатъчно време да помагат, както и да научат малкото човече на стил. Честито!

Бруклин Бекъм и Никола Пелц в очакване на първата си рожба

Бруклин Бекъм и Никола Пелц в очакване на първата си рожба
Снимка: инстаграм

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар