Ексклузивно! Бременната Деси Цонева се омъжи за Явор Стефанов (Снимки от тържеството)

Гласувайте за статията

Деси Цонева и Явор Стефанов сключиха брак в Дена на целувката 6 юли

Деси Цонева каза „Да” на своя любим Явор Стефанов на бутикова церемония. Дъщерята на Митко Цонев и издателя се врекоха във вечна вярност само пред кумовете и сина на журналистката Янчо.

Снимка: ХотАрена

Преди една седмица бременната в шестия месец репортерка от „На кафе” издаде, че кумове ще са Шеф Манчев с новата си половинка. А майка й, която била на почивка с приятелки избрала дата на сватбата. Тя приложила уменията си в нумерологията и установила, че шести юли е най-благоприятния ден дъщеря й да мине под венчило.

Снумка: ХотАрена

Истинската церемония, която ще е с много гости и голям купон младоженците отлагат за след година. Ясна е обаче датата, на която новото семейство ще посрещне близки и приятели. Истинската церемония ще се случи на 3 юни догодина. Когато се навършват три години от началото на връзката им.

По това време Деси Цонева ще е родила, ще е спряла да кърми бебето и ще може да купонясва. От сега си мечтае втората й сватба когато ще сключат и църковен брак да е в някоя резиденция. Да е в ретро стил с привкус на комунистическа сватба от времето на Тодор Живков, предават от ПИК.

Вижте още снимки в галерията!

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар