Ексклузивно! Бориса Тютюнджиева е бременна! (Моделката призна и за тайна сватба – Фото с коремче)

Гласувайте за статията

Бориса Тютюнджиева е бременна с първото си дете

Красивата Бориса Тютюнджиева упорито крие личния си живот и от няколко години не е издавала нищо пред медиите за човека до себе си. Изчезването й от светския живот стана тихомълком и без много шум. А сега разбираме от самата нея, че има много новости в личен план, които ще ви смаят. Бившата на продуцента Андрей Арнаудов успя да запази в пълна тайна, че се е омъжила и че… е бременна.

Бориса Тютюнджиева бременна

Снимка: Инстаграм

Днес обаче тя реши да повдигне завесата и да сподели един от най-вълнуващите етапи за една жена – бременността, пише show.blitz. Изкусителката качи фотос с бяла рокля и бременно коремче, а освен това се вижда и сватбена халка на пръста ѝ.

Към снимката има и послание, а именно: “ Любовта носи любов! Разполагам с всичко, което обичам и обичам всичко, с което разполагам. Нужно е само чисто сърце.“ Все пак реши да не бъде докрай откровена и да запази самоличността на мъжа, който я успя да я култивира и да я превърне в послушна жена, пише hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара to “Ексклузивно! Бориса Тютюнджиева е бременна! (Моделката призна и за тайна сватба – Фото с коремче)”

 1. zori

  окт. 27. 2020

  Джентълменът много нежен маникюр има.

  Reply to this comment
 2. Няма значение

  окт. 27. 2020

  Бориса роди преди повече от седмица. Доста сте назад с материала. Мъжа до нея се казва Марио Захаринов, момче от Костинброд, разбира се с възможности. Бориса няма са се мине да се захване с обикновен мъж.

  Reply to this comment

Добавете коментар