Ексклузивно! Бориса Тютюнджиева бременна от богаташки син (Вижте от кого чака дете)

Гласувайте за статията

Бориса Тютюнджиева чака първа рожба, моделката крие наедряло коремче, което вече й личи

Бориса Тютюнджиева е бременна от годеника си. Топ моделът е в четвъртия месец и коремчето й вече започва да й личи. Макар да крие от всички радостната новина тя трябва да роди през лятото.

Красавицата е спряла да си прави снимки от кръста надолу, но скоро ще излезе наяве, че с гаджето си ще стават мама и татко, пише „Галерия“.

Снимка: Инстаграм

Бориса и половинката й са решили да отложат минаването пред олтара за догодина. Когато бебето вече ще е поотраснало и ще присъства на важното събитие.

Тютюнджиева все още пази в тайна кой е мистериозния й любим и крие лицето му. Но се оказва, че тайнствения татко на първата й рожба не е кой да е, а мъж от сой. Годеникът на смуглата красавица се казвал Марио Захаринов и е син на забърканата в скандал преди години данъчна шефка Димитрина Захаринова.

Тя стана известна по време на корупционния конфликт с Мария Мургина през 2006 г. Това, че стандарта на живот на Бориса се е покачил в последно време се обяснява с потеклото на любимия й. Който я води на луксозни екскурзии по света и тя се вози в баровско возило.

Марио обаче въртял и собствен бизнес. Той и брат му Любомир управляват фирма за туризъм. Но според официални данни не била особено просперираща. Освен това той бил и мениджър на клуб „Патриот”в аматьорската лига за минифутбол .

Бориса се запознала с половинката си чрез общи приятели. Миската е в близки отношения с Памела Жейнова. Която роди дете на сина на Доган. А Марио пък е в една компания с Демир.

Да припомним, че в края на предната година Захаринов поиска ръката на Бориса с диамантен пръстен на романтична почивка в Италия. Бебто обаче ги изненадало и затова отлагат сватбата, предават от hotarena.net.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар