Ексклузивно! Бавачката на Арчи: Принц Хари не искаше второ дете! (Вижте скандалните й разкрития)

Бившата актриса забременяла, въпреки,че решили да изчакат с бебето

Бавачката на Арчи проговори за живота на принц Хари и Меган , които ще станат родители на второ дете и на пръв поглед изглежда, че живеят  като в приказка, само, че всъщност изживяват истински кошмар.

След аборта на Меган с Хари взели решение да изчакат малко с второто бебе, но актрисата за пореден път игнорирала желанието на съпруга си. Бременността й била изненада за него, казва бивша помощница в отглеждането на малкия Арчи. Която направи сензационни разкрития за това какво се случва зад затворените врати на луксозното имение на младото семейство.

Меган и Хари изобщо не изглеждат щастливи в момента
Снимка: Блиц

Жената, която вече не е част от домакинството на херцозите определя Меган като чудовище и казва: „Тя е чудовище, иска всичко да е под неин контрол”.

Според нея Маркъл се чувства притеснена, че сина й може да контактува с непознати хора, извън кръга на онези, които тя е определила.

Меган е обсебваща майка

Съпругата на Хари ревнува болезнено Арчи, с което ужасява дори и майка си Дория, твърди ексслужителката на актрисата и допълва, че младата майка задушава детето с прекалената си любов и му забранява общуване с други деца.

Преди известно време певицата Кейти Пери предложила на Меган двегодишното хлапе да общува с малката й дъщеричка Дейзи. Но херцогинята отказала под претекст, че Арчи няма време.

И това всъщност е истина, защото за мъника се грижи цял екип от всевъзможни специалисти и експерти, които работят с малкия принц. Който според думите на майка си напредва в развитието си с голяма скорост.

И наистина след втората бременност нещата още повече се влошават. Приятел на херцога твърди, че Меган прави всичко на своя глава, не слуша никого, а появата на новото бебе ще влоши още повече ситуацията тъй като тя не се съобразява с мнението дори на съпруга си и го остави без думи, след новината, че пак ще стават родители, предават от Блиц.

 

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.