Ексклузивно! Андреа показа любовницата на Кобрата (Вижте мистериозната Розали – Фото)

Ексклузивно! Андреа показа любовницата на Кобрата (Вижте мистериозната Розали – Фото)
5 (100%) 1 vote

Андреа лично показа мистериозната любовница на Кубрат Пулев

Тези дни името на Кубрат Пулев се спряга с това на любовницата му Розали Петрова, но никой така и не разбра как изглежда тя и с какво превъзхожда фолк звездата Андреа. Самата певица не се сдържа и показа заместничката си в стори в Инстаграм, което в последствие изтри.

„Когато въртиш схеми и си се замислила“, написа Андреа под снимка на Розали. От снимката става ясно, че Розали не блести с неземна красота, облича се посредствено и даже е невзрачна. Но пък явно достатъчно забележима, щом е успяла да оплете толкова богати мъже в схемите си, коментират светските клюкари.

Кубрат Пулев любовница Розали Петрова

Снимка: Клюки.нет

Както стана ясно, Кобрата и Розали са закупили имот на името на двамата преди време. Въпреки че етажът от къща е на името и на двамата, се предполага, че боксьорът сам е заплатил цялата сума. Интересното е, че само два месеца по-късно Петрова е започнала да търси нов купувач за имота чрез фирмата си „Родекс Естейт“.

Розали искала да направи бартер без знанието на Кобрата, което силно притесни близките му. Те смятат, че любовницата му го е оплела в жестоки схеми с цел имотна измама и се опасяват, че 30-годишната Розали ще се окаже опасна златотърсачка, пише hotnews.bg.

Розали Петрова любовницата на Кобрата

Снимка: Инстаграм

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар