Ексклузивно! Андреа и Кобрата се събраха! (Певицата преглътна изневярата на боксьора – Снимки)

Гласувайте за статията

Андреа и Кобрата се събраха, поне за фотосесия

Фолк певицата Андреа и боксьорът Кубрат Пулев отново са заедно. След протяжните им медийни разправии след тежката раздяла, сега двамата позират един до друг като сплотена влюбена двойка. Всичко това обаче си има цена – тлъст рекламен контракт с марков алкохол, който ги нае за кампанията си.

Андреа и Кобрата

Снимки: фейсбук

Преди броени минути Андреа се похвали с част от визиите за рекламната фотосесия и видеоклип, които реализираха заедно с Пулев. Феновете и на двамата са в шок, че след толкова разправии в публичното пространство, двамата са по-мили и влюбени от всякога. „Когато парите играят на масата са готови да пренебрегнат изневери и злъчните думи, които си размениха, за да затанцуват отново валс“, коментират разпалено актуалните им действия.

Под снимките, които Андреа публикува в Инстаграм е написала: „Водката, която сплотява“, а тага й е от Царски Дворец Врана, където е реализиран проекта. „Находихте се и хоп се прибрахте!“, с присмех коментират феновете им. Едва ли обаче в действителност са заедно, просто финансовата изгода е двигател на сплотяването им, коментират други, пише hotnews.bg.

Снимки: фейсбук

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар