Ексклузивно! Алекс и Виктор са заедно след „Ергенът“! Психоложката прости на Стоянов (Папарашко фото)

Алекс Гърдева е простила на Виктор Стоянов за реакцията му след агресията на Виктория Капитонова срещу нея в „Ергенът“. Доказателство за близките им отношенията е появилата се папарашка снимка от вчера, на която се вижда как психоложката и ергенът пият кафе в центъра на София.

Това е първата им обща снимка извън предаването и изобщо единственото фото на Виктор с някоя от участничките след края на „Ергенът“.

„По-категорично доказателство от това, че са заедно, няма“, коментираха разпалено фенове на предаването в социалните мрежи. Именно там се появи папарашкият фотос късно снощи, като авторът остава анонимен.

Според свидетели малко пред кафето с Виктор, Алекс е била в друго заведение заедно с баща си, облечена в същата рокля. По-късно Гърдева пусна и стори в Инстаграм, в което мотивираше своите последователи да бъдат над нещата и да умеят да прощават – показателни думи за текущите й отношения със Стоянов.

По последна информация на Kliuki.net Алекс е победител в „Ергенът“. Слуховете, че ще се откаже точно преди финала заради реакцията на Виктор и агресията на Виктория, се оказаха силно преувеличени. Явно Стоянов все пак е успял да реагира адекватно в шоуто и Алекс е намерила сили да му прости и да остане, натривайки носа на своите съпернички.

Снимка: Фейсбук
Снимка: Фейсбук

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.