Ейлюл от „Кварталът на богатите“: Берен Саат не е алкохоличка! (Още разкрития)

Гласувайте за статията

Ейлюл от „Кварталът на богатите“ опроверга слуховете, че Берен Саат има проблеми с алкохола

След като турските медии разпространиха новината, че Берен Саат се развежда заради проблем с алкохола, една от близките й приятелки Хазар Ергючлю, по-известна като Ейлюл от „Кварталът на богатите“ опроверга слуховете. По думите й в тази история няма нищо вярно и това са абсурдни слухове.

„Берен Саат никога не е имала никакви проблеми с алкохола. Тя по принцип не пие, освен това е изключителна звезда. Много е земна и никога не е гледала хората от високо. Това са пълни глупости. Берен няма проблем с алкохола, подобни твърдения са абсурдни“, казва още Ейлюл, цитират от blife.bg.

Талантливата актриса в момента е в София, като част от състава на журито на „София филм фест“. Самата Хазар има изключително богат опит зад гърба си и е много популярна като актриса не само в Турция, но и у нас. Мнозина я помнят с ролите й на Симай в „Север-Юг“, „Ейлюл от „Кварталът на богатите“ и Джансу от „Висше общество“. Красавицата споделя и интересни моменти от работата си с големия турски актьор Къванч Татлату.

„Той е изключително дисциплиниран и не е никакъв плейбой. Като актьор е невероятен — сериозен, отговорен, талантлив. Научи ме на много неща. Освен това обожава съпругата си и не е никакъв женкар. Страхотен човек“, с възторг разказва младата актриса. При което разкрива една наистина неподозирана страна на Къванч Татлату, за която малцина знаят.

Що се отнася до работата й с други големи актриси от Турция като Айча Бингьол и Угур Юждел, Хазар разкрива, че с тях се опитва да поддържа приятелски отношения. Но работата често й отнема именно това близко приятелство, което би желала да изгради с друга актриса. „Трудно е, защото работата и постоянните ни ангажименти ни държат заети непрекъснато.

Ейлюл от "Кварталът на богатите" развенча слуховете, че Берен Саат има проблем с алкохола сн. blife.bg

Ейлюл от „Кварталът на богатите“ развенча слуховете, че Берен Саат има проблем с алкохола сн. blife.bg

И нямаме възможност да изградим близки приятелски отношения. Но се стараем да се уважаваме“, казва още Хазар. И допълва, че Берен Саат е много специална за нея и има специално място в сърцето й.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар