Евровизия 2017 остана в историята с куп гафове и гаври (Вижте ги)

Гласувайте за статията

Евровизия 2017 изобилстваше от гафове

Евровизия 2017 ще остане в историята заради гафовете и нелепите моменти

Евровизия 2017 ще остане в историята не само с първата победа на Португалия, но и с гафовете и гаврите, които съпътстваха конкурса. Въпреки усилията на организаторите, бляскавото събитие не мина без куп куриози. Като безспорно най-запомнящият се беше появата на мъж от публиката, който изскочи на сцената по време на изпълнението на миналогодишната победителка Джамала.

И най-безцеремонно си свали гащите, показвайки на камерите задниче си части.

Оказа се, че той е известен украински „шегаджия“ и журналист. Името му е Виталий Седюк и е известен с подобни свои изяви, от които са си патили Брад Пит, Ким Кардашиян, Уил Смит и Леонардо ди Каприо. Това бе само единият от комичните гафове на тазгодишната „Евровизия“.

Евровизия 2017Младежът, загърнат с австралийското знаме, изскочи на сцената. Той направи кръг на бегом около певицата, свали си панталоните, остана по голи задни части, и в този момент охраната го залови, пише Блиц.

Въпреки ситуацията, Джамала успя да остане невъзмутима и продължи с изпълнението си, все едно нищо не се е случило.

Представителите на Румъния пък ще бъдат запомнени с многострадалния опит за целувка. Феновете направо избухнаха, след като видяха как рапъра Алекс Флореа се приближи и опита да осмуче певицата Иленка, която въобще не подозираше за намеренията му.

В онлайн пространството пък се появи гавраджийско клипче, осмиващо представителя на Хърватия. В което Ам Гъл от „Властелинът на пръстените“ му казва, че няма никакви приятели.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар