Фенове към Евгени Минчев: СПРИ СЕ! Приличаш на клоун!

Гласувайте за статията

Светският хроникьор отново стана за смях с визията си

Модната гилотина на родния хайлайф за пореден път сам стана за смях. Светският лъв Евгени Минчев демонстрира такъв имидж, че феновете му се чудят да се смеят ли, или да плачат.

Евгени Минчев пак стана за смях

Евгени Минчев пак стана за смях

Хроникьорът се появи на 20-тия бал на топмоделите, облечен като… кочияш. И мнозина се зачудиха защо един английски лорд се прави на клоун пред звездите.

„Някои хора желаейки да изглеждат лъскави и гламърни, са направо като палячовци…“, „По-скоро цирк,отколкото хайлайф. Излагация“, цъкат почитатели на светския лъв. И коментират, че е най-добре да спре с излагациите, тъй като прилича на клоун.

„Минчев, приличате на кочияш, бива ли така, с тези старчески крачета — не ги подчертавайте.“, майтапят се зевзеци. Паркетният лъв обаче нехае за мнението на простосмъртните, тъй като смята, че вече е част аристокрацията.

Всъщност от години, мъжът, който бе смятан за еталон на стил, класа и аристократичност, се прави на клоун. И от моден диктатор се превърна в жертва на модата. Последната приумица на хроникьора беше да се облече оригинално, за да отдаде почит на Британия дегизирайки се като… лакей. Доста странен начин да покажеш уважение — особено съчетавайки черен фрак и лъскави панталони с британското знаме на краката.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар