Евгения Джаферович сбъдна мечтата си за среща с Анджелина Джоли (Снимки + още признания)

Евгения Джаферович сбъдна мечтата си за среща с Анджелина Джоли (Снимки + още признания)
5 (100%) 1 vote

Евгения Джаферович на среща с Анджелина в Лондон

Шампионката по плуване и футболна съпруга Евгения Джаферович сбъдна мечтата на много български мъже и жени — докосна се до голямата актриса Анджелина Джоли. Двете се срещнаха на премиерата на „Господарката на злото“ в Лондон и дори си направиха обща снимка за спомен.

За самата Евгения това е сбъдната мечта и в социалните мрежи тя сподели, че е изключително развълнувана от преживяното. „Другото ще ви го разкажа във влога си“, каза красавицата по повод на срещата с актрисата, пише „България днес“.

Евгения Джаферович бе в Лондон по покана на „Forum film bg“, които след това заснеха и впечатляваща фотосесия с нея. Модната инфлуенсърка реши да посети и премиерата на филма с Джоли. Срещата с актрисата въобще не била планирана. Всъщност след като успя да я доближи само на метри по време на премиерата, тя щастливо се прибра в хотела. На другия ден обаче, по време на фотосесията, неочаквано имаше възможност да се срещне с Анджелина. Много от феновете й бяха толкова изумени от това, че са заедно, че не можаха да повярват, че Джаферович позира с Джоли наистина.

„Леле, уникални сте!“, „Прилича на порцеланова кукла!“, „Наистина ли е тя?“, „Боже, помислих, че си в музея на Мадам Тюсо“, споделят нейни почитатели. Много от тях признаха, че Жени е сбъднала мечтата им да бъдат до легендарната актриса и да се срещнат с нея. „Изключително красиви сте и двете. Просто не мога да повярвам, че си я срещнала“, пишат възторжени приятелки на състезателката по плуване.

Евгения Джаферович на среща с Анджелина Джоли в Лондон сн. Инстаграм

Евгения Джаферович на среща с Анджелина Джоли в Лондон сн. Инстаграм

Със сигурност обаче живата Анджелина позира до родната красавица. Актрисата бе точно в този стил ден след премиерата на филма в Лондон, когато говори за него пред блогъри, репортери и кинокритици, цитира HotArena. А що се отнася до невероятната й среща с Жени Джаферович, нямаме търпение тя самата да сподели повече за нея.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар