Ева Лонгория плаши по бански – с огромен тумбак и целулит (Потрес снимки)

Гласувайте за статията

Ева Лонгория се е занемарила сериозно след финала на „Отчаяни съпруги“

Ева Лонгория плаши с визията си по бански

Ева Лонгория втрещи феновете с вида си по бански. Сексапилното миньонче от „Отчаяни съпруги“ се е занемарило сериозно след финала на сериала. И в момента изглежда по-скоро като леличка.

Лонгория в момента се наслаждава на почивка в Гърция със съпруга си Хосе Бастон, но като всяка звезда и тя трябва да бъде нащрек! Защото едва ли някоя популярна личност би искала в медиите да излязат папарашки снимки, като тези на екранната Габриел Солис от последните дни, породили дори спекулации, че е бременна.

След като Лонгория многократно отрече подобна възможност, обяснявайки периодично подутия си корем с повече „сирене и вино“, брюнетката бе уловена на плажа в „потресаващ“ вид.

Ева ЛонгорияНахлупила две капели една върху друга с видимо наедрял корем, Ева крачеше нагоре-надолу в компанията на приятели без да се притеснява, че подобни кадри може да сринат рязко имиджа ѝ на секссимвол. И разбира се, да поставят под съмнение думите й, че няма става майка.

Добрата новина е, че съпругът ѝ все още е така привлечен от сексапила ѝ и не спря да я прегръща и целува на плажа.

Изглежда него не го притесняват по-пищните ѝ форми, целулитът и подутият ѝ корем. А може би той знае причината за това, предават от slava.bg. 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар