Ева Веселинова крие за раждането на близнаците от седмица (Първи снимки на мъничетата)

Гласувайте за статията

Блондинката родила тайно двете си деца

Ева Веселинова обяви вчера, че вече е майка. Блондинката родила близнаците си на 9 април, а чак на 16 се похвали в социалната мрежа, че има момченце и момиченце.

В профила й в Инстаграм се появи първа снимка с ръчичките на бебетата и датата, на която са поели първата си глътка въздух. Гордата майка написа доста дълго и емоционално послание, с което изказа чувствата си и благодарностите на екипа на специалистите от Медицинския комплекс „Д-р Щерев”.

Младата мама все още не е издала имената на двете си дечица
Снимка: Инстаграм

Според слуховете близнаците били заченато ин витро защото са разнояйчни, а това най-често се случва при бебета, заченати не по естествен начин. Говори се още, че татко им е известен продуцент, който има и дете от предишна връзка. С половинката си Ева е заедно от 2 години и явно опитите да се сдобият с наследник се оказали неуспешни и затова предпочели да заложат на асистираната репродукция.

Блондинката избрала да даде живот на децата си чрез естествено раждане въпреки,  че за майка на близнаци това е двойно по-трудно. Отначало била навита на планирана операция, но после била убедена от езотерици, че по-добър начин от естественото раждане няма. Според тях операцията травмирала детето и може да промени съдбата му, предават от hotnews.bg.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар