Евала! Камила Кабейо вее целулит и огромни баджаци на плажа и не й пука! (Снимки на звездата без грам фотошоп)

Гласувайте за статията

Камила Кабейо развя гигантски баджаци и целулит на плажа, но грам не й пука, видя Kliuki.net.

Певицата е на почивка и очевидно се радва на всеки момент под знойното слънце. Тя се стъкна в доста миниатюрен бански, който не оставяше твърде много на въображението. Прави впечатление, че някога слабата певица се е наляла доста сериозно.

Каамила Кабейо

Снимки: Инстаграм

По времето, в което изгря на световната сцена като част от момичешката група Fifth Harmony тя радваше феновете с добре оформени крака. От тях обаче няма и помен. Вместо това младата изпълнителка вее сланинки и ханш и бедра, целите осеяни с целулит.

Любопитното е, че наскоро тя се оплака от огромния натиск върху нея да изглежда добре. И от негативните коментари, които съпътстват всяка нейна снимка по бански.

За първи път дори тя си позволи да отвърне на хейтърите, които я нападат, че не се грижи за визията си. В профилите си  в социалните мрежи тя заяви, че мислите на хората са в техните глави, не в нейната.

„Аз съм момиче на 20 +, бях свикнала да си стягам корема до болка, за да изглеждам добре на снимките и мислех, че това е достатъчно. Но от това пострада психичното ми здраве“, разкри певицата.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар