Дъщерята на Юксел Кадриев заприлича на чалгаджийка (Вижте какви устни изду – Снимки)

Гласувайте за статията

На 20 г Габриела изду устни и се покри с татуировки, досущ като чалгаджийка

Дъщерята на Юксел Кадриев, която стана на 20 г преди няколко дена бе поздравена само от майка си за личния й празник. Оперната прима Бонка Георгиева-Ласло, която от години живее в Сърбия, където има ново семейство й прати куп честитки за рождения й ден.

Не стана ясно защо новинарят не почете Габи с поздравителни думи. Но от проверка на ПИК става ясно, че Кадриев и наследничката му дори не се следват в социалните мрежи.

Това навява на мисълта, че журналистът и щерка му, за която се знае, че е бунтарка са в конфликт.

Въпреки, че младата госпожица остана да живее с баща си след развода му с Бонка, Юки не можа да я опази от модните влечения, на които робуват младите момичета.

Габриела Кадриева наду джуки като чалгаджийка
Снимки: Инстаграм

Хубавата му наследничка може да се похвали с козметични подобрения на лицето, каквито вече имат доста девойки и са сравнявани с чалгаджийки.

Още след като чу последния учебен звънец миналата година Габриела отишла в софийски център за разкрасяване и там й направили сочните устни. От фотосите, с които разполагаме се вижда, че в джуките й е сложена не само една доза, защото и сега са доста бухнали.

Освен с дългия маникюр госпожица Кадриева се е сдобила и с татус на лявата ръка. Още от малка тя имаше влечение към тези рисунки, но си ги правеше с ваденки. Според слуховете новинарят бил против тази мания на младите, но щерка му се татуирала тайно от него, предават от ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар