Дъщерята на Пол Уокър – негово копие (Вижте каква красавица порасна Медоу – Фото)

Гласувайте за статията

Дъщерята на Пол Уокър се е превърнала в истинска красавица

През 2013 година Холивуд беше разтърсен от новината, че Пол Уокър е загинал в катастрофа. Актьорът, станал известен с ролята си на Брайън О’Конър в поредицата „Бързи и яростни“ се е прибирал от благотворително събитие, когато автомобилът губи контрол и се блъска в крайпътен стълб.

Колата е карана от приятеля на Уокър, Роджър Родас, а след катастрофата тя се и запалва. Звездата може и да изглеждаше много строг на екрана, но дъщеря му Медоу винаги успяваше да извади най-емоционалната стрна от характера му. 21-годишното момиче на няколко пъти споделя трогателни снимки и видеа в своя профил в Инстаграм, с което може да разчувства всеки фен на актьора. В скорошна публикация Медоу сподели клип, който явно е сниман навръх рождения ден на Уокър, пише tialoto.bg.

Дъщерята на Пол Уокър Медоу

Снимка: Инстаграм

Момичето успява да изплаши баща си, след което го поздравява за специалния повод. „Какво се случва? Изкара ми акъла“, казва Уокър с широка усмивка на лицето. След това е време за една огромна прегръдка, с което приключва клипът. „Никога не съм мислила, че ще споделя това, но сега го чувствам като правилното нещо. Бъдете добри. Обичам ви. Пазете се“, пише тя.

Въпреки че минаха почти седем години от смъртта на Уокър, Медоу продължава да изпълнява неговата благотворителна дейност. Тя създаде фондацията „Пол Уокър“, която в момента набира средства за хранителната банка на Лос Анджелис и помага на хора, засегнати от пандемията. След смъртта на Пол Уокър, Медоу на няколко пъти споделя снимки от миналото, с които си спомня за баща си, пише Hotnews.bg.

А феновете нямаше как да не забележат в каква красавица се е превърнала тя. И колко много прилича на трагично загиналия си баща.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар