Дъщерята на Цеца Величкович със скандални признания: Опитваха се да ме дрогират заради роля! (Още разкрития)

Дъщерята на Цеца Величкович със скандални признания: Опитваха се да ме дрогират заради роля! (Още разкрития)
5 (100%) 1 vote

Дъщерята на Цеца Величкович шокира с признания

Дъщерята на Цеца Величкович шокира с разкрития. Анастасия Ражнатович сподели, че е отказала ключова филмова роля, тъй като се опитали да я принудят да се съблече заради нея. Освен това призна, че светът на дрогата не е непознат за нея. Още повече, след като нейни познати многократно опитвали да я дрогират.

„Предлагаха ми дрога на излизане от дома. В тоалетните, в кафенетата, няколко пъти на различни други места също опитаха. Нито веднъж не съм опитвала“, споделя Анастасия.

Дъщерята на певицата е категорична, че няма да пробва никога, особено след като е видяла какво се случва със звездите, които се дрогират. А й и като дете на известни хора, сама си е дала сметка какъв кошмар е това за тях.

Анастасия признава, че не само там са й предлагали дрога. Изпълнителката споделя, че веднъж се е наложило да откаже тв роля, защото освен наркотиците, са се опитали и да се възползват от нея.

Тя отказала главна роля в сериала „Певицата“, след като режисьорът поискал да се съблече по време на прослушването. И то не само заради кастингите.

„Получих ролята. Но в един момент се наложи да обясня на продуцентите, че няма да си сваля дрехите нито пред камерите, нито зад тях. Не се продавам за такива роли. И затова се отказах от проекта. А и нямам чак такова желание да бъда актриса“, казва още Анастасия, пише reporter.mk.

Дъщерята на Цеца Величкович проговори за кариерата си сн. Интернет

Дъщерята на Цеца Величкович проговори за кариерата си сн. Интернет

Дъщерята на Цеца Величкович споделя още, че е била силно повлияна от миналото на майка си. И макар Цеца никога да не говори за живота след Аркан, за никого не е тайна, че й е било ужасно трудно. С незаконните си деца, тъмните сделки и опасното минало, покойния Желко Ражнатович беше доста сенчеста фигура. Неслучайно дъщеря му стои далеч от всичко, което може да я завлече в подземния свят като баща й.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар