Дъщерята на Магапаса одра кожата на майка си (Какво се случва с порасналата Кристиана – Снимки)

Гласувайте за статията

23-годишната госпожица завъртя главите на мъжете в Града на греха

Малко хора помнят дуото Мая и Магапаса, но тези двамата по едно време бяха един от най-харесваните дуети в началото на 21 век.В поп фолка няма много дуети, но те освен, че бяха половинки в живота се изявяваха и заедно на сцената.

Въпреки, че от доста години са разделени, едно единствено нещо ги свързва, а именно тяхната дъщеря Кристиана.

За нея казват, че е копие на майка си. Девойката е на 23 г и израсна зад Океана. Там получи образование и възпитание различно от това по нашенските географски ширини и даже в Европа.Но въпреки всичко младата дама е запазила в сърцето си и място за родината, която несъмнено много обича.

Снимки: Инстаграм

Иначе е станала зашеметяваща красавица и се е метнала на Мая, която винаги се е славела не само с таланта си, а и с това, че е поддържана жена. Пък и Кристиана няма на кого друг да прилича тъй като живя с мама.

Снимки: Инстаграм

Гледайки снимките в личния й профил в Инстаграм няма как да не предположим,  че е завъртяла главите на не едно или две местни момчета в Лас Вегас. Със сигурност е получавала и оферти да стане модел, но щерката на Мая и Магапаса, която има манекенски мерки предпочита  да пише музика и да се занимава с пеене.

Явно е наследила талантите на семейството си, но все още не знаем дали ще се занимава професионално с музика, но с тази външност и даровитост  й предричат голям успех, предават от vbox7.com.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар