Дъщерята на Доналд Тръмп вдига сватба с милионер (Тифани се сгоди в Белия дом – Снимки)

Случайно или не Тифани Тръмп обяви годеж в Белия дом, ден преди края на мандата на баща си

Тифани, дъщерята на Доналд Тръмп и актрисата Марла Мейпълс, на практика не участва в политическия живот на САЩ.  Тя предпочиташе да води изолиран живот, без да се интересува особено от бизнеса и семейните дела на баща си още преди да стане президент.

27-годишната госпожица Тръмп винаги е била смятана за представител на калифорнийската златна младеж. Пресата дори й даде прякора „забравената дъщеря на Тръмп“ защото, когато той говореше с гордост за потомството си, рядко споменаваше най-малката си дъщеря. Освен, че е завършила престижния университет в Пенсилвания, Тифани, според Доналд, не се е отличавала с нищо особено.

В младостта си Тифани е редовен участник в светски партита, прави опити на сцената (дори издаде сингъл), пробва се като модел на дизайнерски изложения – като цяло тя води живот на богаташка наследница.

Личният живот на Тифани винаги е бил активен, но баща й не винаги одобраваше нейните гаджета. Сега госпожицата  изглежда е намерила подходящ мъж.

Годежът на Тифани бе в Белия дом в последния ден от мандата на Тръмп като президент
Снимка: Инстаграм

Часове преди края на президентския мандат на Доналд Тръмп Тифани обяви в своя Instagram, че е сгодена за милионер, младият наследник на нигерийската компания Boulos Enterprises, Майкъл Булос.

Мнозина потребители смятат, че по-малката щерка бърза с годежа с цел да публикува обща снимка с годеника си от Белия дом в Instagram – тя нямаше да може да го направи на следващия ден.

Президентската щерка е във връзка с милионера от лятото на 2018 г
Снимки: Инстаграм

Към такива догадки наведжа и посланието под снимката на двойката. „За мен беше чест да отпразнувам много важно събитие със семейството си тук, в Белия дом, и най-важното, годежа ми с невероятния ми годеник Майкъл! Чувствам се щастлива и развълнувана от следващата важна крачка в живота си”, пише бъдещата булка, предават от wday.ru.

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.