Дъщерята на Асен Блатечки му одра кожата (Вижте Катерина каква красавица стана)

Щерката на Асен Блатечки стана голяма красавица, Катерина е одрала кожата на хубавия си татко

Катерина на Асен Блатечки порасна и стана голяма хубавица. От онова пълничко момиченце преди днес няма и помен. Всеки който види тийнейджърката е на мнение, че с татко си са като две капки вода.

Снимка: hotarena.net

Катя трудно преживя връзката на баща си с моделката Диляна Попова. Но след като Асен се прибра в семейното гнездо дъщеря му успя да превъзмогне травмата. Която получи като малка. Сега когато порасна приема братчето си Борил и даже се говори, че го обожава.

Катерина Блатечка е поредното доказателство, че момичетата приличат предимно на бащите си. В  момента дъщерята на секс символа на българското кино е ученичка в гимназията. А от скоро девойката е и на крилете на любовта.

Катя е много влюбена в съученик от нейното училище. И двамата са възпитаници на Втора английска гимназия. Където щерката на актьора е и отличничка. Връзката им е от края на учебната година и вече цяло лято влюбените не могат да се разделят, предават от  hotarena.net.

От снимките, които хубавицата пуска в социалната мрежа с просто око се вижда, че гимназистката е взела най-хубавите черти от мама и татко. Но определено повече е наследила Асен и се е превърнала в красива млада дама.

Изживяла кризата и драмите в семейството си Катя вече е зряла девойка, която е готова да изпита първите трепети на любовта. Но макар да е дъщеря на известен баща тя все още се представя само Асенова. Сякаш фамилията й Блатечка може да й създаде проблем или пък да й задават неудобни въпроси.

Вижте още снимки на Катерина Блатечка в нашата галерия!

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.