Дъщерята на Асен Блатечки на абитуриентски бал с лимузина (Вижте как купонясва – Снимки)

Дъщерята на Асен Блатечки на абитуриентски бал с лимузина (Вижте как купонясва – Снимки)
4 (80%) 1 vote

Катерина на Блатечки абутуриентка, купонясва като за последно

Щерката на Асен Блатечки най-сетне дочака своя бал. Макар призивите на Щаба и на правителството абитуриентските тържества да бъда отново отложени, зрелостничката празнува завършването си с щур купон.

Красавицата Катерина сияе в червена рокля с тънки презрамки на бала си, в комбинация с ефектно колие, разкриват свидетели. Жалко, че все още няма снимки на наследничката на актьора, за да я видим в целия й блясък.

Появиха се кадри обаче от лимузината, с която абитуриентката и приятелите й избраха да отидат на купона. Който започнал още в луксозното превозно средство, преди веселата компания да се появи в дискотеката.

Катерина Блатечка купонясва с шампанско в лимузината по пътя към нощния клуб
Снимки: Хонюз

На фотосите се вижда как се вдигат наздравици с шампанско, а щерката на Блатечки е хванала кутия с цигари. Явно крушата не пода по-далече от дървото, защото и тя като баща си е пушачка.

Купонът продължава с пълна сила в известен нощен столичен клуб, където абитуриентите слушат чалга музика. Да припомним, че госпожица Блатечка завърши една от най-елитните софийски езикови гимназии.

Тя е родена от връзката на Блатечки с майка й Катерина Горанова. Която актьорът заряза заради младата Диляна Попова. От която има син Борил, който все още не ходи на училище, предават от hotnews.bg.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар