Дъщерята на Асен Блатечки на абитуриентски бал с лимузина (Вижте как купонясва – Снимки)

Катерина на Блатечки абутуриентка, купонясва като за последно

Щерката на Асен Блатечки най-сетне дочака своя бал. Макар призивите на Щаба и на правителството абитуриентските тържества да бъда отново отложени, зрелостничката празнува завършването си с щур купон.

Красавицата Катерина сияе в червена рокля с тънки презрамки на бала си, в комбинация с ефектно колие, разкриват свидетели. Жалко, че все още няма снимки на наследничката на актьора, за да я видим в целия й блясък.

Появиха се кадри обаче от лимузината, с която абитуриентката и приятелите й избраха да отидат на купона. Който започнал още в луксозното превозно средство, преди веселата компания да се появи в дискотеката.

Катерина Блатечка купонясва с шампанско в лимузината по пътя към нощния клуб
Снимки: Хонюз

На фотосите се вижда как се вдигат наздравици с шампанско, а щерката на Блатечки е хванала кутия с цигари. Явно крушата не пода по-далече от дървото, защото и тя като баща си е пушачка.

Купонът продължава с пълна сила в известен нощен столичен клуб, където абитуриентите слушат чалга музика. Да припомним, че госпожица Блатечка завърши една от най-елитните софийски езикови гимназии.

Тя е родена от връзката на Блатечки с майка й Катерина Горанова. Която актьорът заряза заради младата Диляна Попова. От която има син Борил, който все още не ходи на училище, предават от hotnews.bg.

 

 

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.