Дъщерята на Анджелина Джоли я заряза! (Шайло не ще и да чуе за майка си, избяга при Брад)

Дъщерята на Анджелина Джоли я заряза! (Шайло не ще и да чуе за майка си, избяга при Брад)
4 (80%) 1 vote

Анджелина Джоли в потрес, 13-годишната Шайло избяга при Брад Пит

Анджелина Джоли, която след раздялата с Брад Пит всячески се мъчи да бъде перфектната майка не може да се справи с факта, че на децата им липсва баща.

Нов скандал избухна в семейството когато 13-годишната Шайло й заяви, че я напуска и отива да живее при Брад Пит в дома му в Лос Анджелис.

Снимка: Legion-Media

С поведението си тийнейджърката, която е в трудна възраст протестира срещу майка си, която иска да отдели децата си от бившия си съпруг. Девойката показа на Анджи, че и шестте наследника на звездната двойка страдат от развода. Шайло се надява, че така ще вразуми родителката си и ще я накара да се замисли, че баща им трябва да участва пълноценно в живота и възпитанието им.

Когато Шайло си събирала багажа Анджелина със сълзи на очи я умолявала да остане. Но момичето е категорично, че е готово дори да живее при баба си и дядо си по бащина линия, но няма да остане.

Близък до семейството човек издава пред австралийското издание NTL, че актрисата била много депресирана, разплакала се, но Шайло не искала и да чуе за нея. „Не можа да спре девойката и тя си отиде“, твърди източникът.

Сега дъщеря й живее с баща си, а Джоли отчаяно се мъчи да поправи вината си. Тийнейджърката заявила, че няма да се върне при братята и сестрите си докато холивудската звезда не се помири с Брад Пит и започне да полага усилия да го включи в живота на семейството, предават от graziamagazine.ru.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар