Дъщерята на Анджелина Джоли – копие на Риана (Вижте порасналата Захара – Снимки)

Гласувайте за статията

Захара на Анджелина Джоли порасна, осиновената й щерка стана хубава тийнейджърка

Анджелина Джоли осинови Захара докато бе бебе на шест месеца. От тогава минаха вече 14 години и етиопската й щерка се превърна в сексапилна шоколадова хубавица.

Снимкса: Инстаграм

Съдбата на малкото момиченце родено в Етиопия не започва лесно. Биологичната й майка я зарязва след раждането. Захара е имала късмет, че холивудската звезда я осиновява на шест месеца през 2005 г.

Днес онова уплашено и изоставено дете се е превърнало в голяма хубавица. Някои я сравняват с звездата Риана и казват, че дъщерята на Джоли е нейно копие.

Снимка: Блиц

Тийнеджърката се е променила много от преди когато бе с мършаво тяло. Днес с перфектните си форми Захара мечтае да стане модел. Като майка Анджи я подкрепя докато Брад Пит е категорично против.

Снимка: Инстаграм

Когато се публикуват снимки в медиите започва да се коментира, че тя е осиновена дъщеря на актрисата. Нейната биологична майка, за която се твърдеше, че е починала от чумата на века СПИН най-изненадващо се появи преди две години.

Тя искаше да отведе в приют вече отгледаното дете като обвини актьорското семейство във фалшификация. Дори си позволи да обижда и сипе закани и заплахи срещу Анджи и Брад. Но актрисата успя да се справи с проблема.

Тогава истинската майка на Захара обърна плочата и започна да говори, че дъщеря й трябва поне да знае, че жива. Съгласи се, че истинска родителка й е актрисата, ни иска поне малко да си поговори с нея.

За съжаление до среща не се стигна защото макар и биологична майка тази жена би объркала психиката на момиченцето, категорична бе Джоли, предават от Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар