Дъщерята на Азис му одра кожата (Порасналата Рая стана тийнейджърка – Снимки)

Гласувайте за статията

Порасналата наследничка на Азис стана копие на краля на фолка

Когато през 2007 г се роди дъщерята на Азис, събитието предизвика истински фурор. Цели 15 г рядко се появяваше снима на Рая Боянова, нито пък се знаеше много за нея. Фолкаджията пазеше детето си от публичност и освен информация, че учи в елитно училище в медиите липсваха нейни снимки.

Скоро обаче репортер на lifeonline.bg забеляза порасналата Рая, която скоро ще навърши 15 г на благотворителен купон  в Костинброд, родния град на татко й.

В края на миналия месец в ресторант „Гамбринусъ” бе организирана вечер в подкрепа на бездомни хора и такива, които са в крайна нужда. Гост звезда на вечерта бе Есил Дюран, но и майката на Рая – Гала.

15 годишната Рая расте като копие на баща си Азис
Колаж: lifeonline.bg

На фотосите, които Hi Life публикува във фейсбук можем да видим, че тя е завела и дъщеря си на партито. Освен фолк звездата да весели гостите е взела участие и родителката на Рая и ги е забавлявала с микрофон в ръка.

Майката Гала, Есил Дюран, Рая и организаторът на събитието Мартин Мартинов
Снимка: Фейсбук

Малката руса красавица, която доста се е променила с годините и е станала тижнейджърка се включила в буйните танци на дансинга.

Рая много е пораснала и смело се впуска в купона. За нея се грижи майка й, но и Азис въпреки ангажиментите си намира време за наследничката си към която изпитва силна бащина любов, предават от  lifeonline.bg.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар