Дуетът на Мегз и Фики взриви сцената на ВИП Брадър! (Дизайнерката стана за смях с фалшиво пеене)

Гласувайте за статията

Мегз си спретна запомнящо се изпращане от ВИП Брадър!

Като част от последната им мисия, петимата финалисти трябваше да излязат на сцената в дует с някои от най-обичаните изпълнители. На завършилата на трето място Мегз и се падна да изпълни хита на Фики и Галена „Кой“. Както с всяко друго предизвикателство, Каканашева прие и това доста сериозно и веднага се вживя в роля.

След няколко часа сухи тренировки по халат и с шише вода в ръка, Мегз излезе на сцената на шоуто минути преди да разбере, че зрителите са я поставили на трето място. Въпреки че видимо е музикален инвалид и лишена от всякакво чувство за ритъм, дизайнерката реши да атакува директно! Алекс Петканова, например, едва припяваше с Нели Рангелова, за да не се излага допълнително.

Но Каканашева, с целия си усет, че пее адски фалшиво, хвана микрофона с две ръце и запя с цяло гърло! Горкият Фики едва си уцелваше мелодията и със сигурност му е коствало доста, за да изпълни правилно парчето си. А на дуетната му половинка видимо й се услажда всяка възможност за изява, била тя и в сфера, където е напълно боса!

Мегз вложи сърце и душа с изпълнението си. Тя се раздаде буквално като за последно. Въпреки че слухът на всички бе сериозно подразнен от врещенето й, мнозина й свалиха шапка за непукизма и страстта, с която се хвърля във всяко предизвикателство.

Мегз и Фики сътвориха фурор!

Мегз и Фики сътвориха фурор!

Дуетът на Каканашева и Стораро-младши бе оставен за финал като истинската сензация на вечерта. Преди това на сцената се изявиха и Джулиана Гани и Криско, Алекс Богданска и Нели Рангелова, Марги Хранова и Милица Гладнишка. Тото и Галин също спретнаха уникално шоу. Но в тази малка битка рапърът загуби от Мегз, въпреки че след това спечели войната!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Дуетът на Мегз и Фики взриви сцената на ВИП Брадър! (Дизайнерката стана за смях с фалшиво пеене)”

  1. she

    Ное. 13. 2017

    Боже… ушите ми прокървиха … kill me

    Reply to this comment

Добавете коментар