Драма! Мегз доведе съперницата си до ръба на самоубийство (Жената на Румен Рончев пред нервен срив)

Гласувайте за статията

Истинска драма под тепетата, Мегз докара нервен срив жената на Румен Рончев, половинката му плаши със самоубийство

Мегз забърка такива каши с любовния триъгълник, в който попадна покрай аферата си с бизнесмена Румен Рончев, че трудно ще изплува от сложното положение.

Законната съпруга на пловдивчанина плаши със самоубийство ако той се разведе с нея. За да заживее и създаде семейство с Миглена Каканашева.

Както вече стана известно Рончев търка наровете в ареста заради застрахователна измама. Тузарят, който в момента е в съдружие с любовницата си от години не спял с жена си и не поддържал интимни отношения с нея. Преди повече от пет месеца транспортния бос пуснал молба за развод.

Мегз, която е в епицентъра на скандала се оправдава пред столичен седмичник като разкрива, че драмата в живота на Зорница Рончева се случва защото тя е изоставена след 17-годишен брак. И няма да получи нищо тъй като бизнесмена прехвърлил целия си бизнес на любовницата си.

Снимка: Инстаграм

Каканашева твърди, че в началото зарязаната съпруга се примирила с любовните им отношения. Но поставила условие на мъжа си да не намесва Мегз в бизнеса.

Когато обаче финансово обезпечената съпруга разбрала, че няма да поучи нищо се озлобила. Всеки ден заплашвала, че ще сложи крайна живота си ако развода стане факт, предават от pik.bg.

Според признанията на шивачката от Раковски Румен я ухажвал три години. Каканашева не му обръщала сериозно внимание защото имала връзка с друг. В последствие обаче Мегз заряза столичния си апартамент и се пренесе в Пловдив. Където се занимава с транспортния бизнес на любовника си докато той лежи в ареста.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар