Драго Чая показа приказния си дом (Снимки + Коя е най-голямата тайна в него?)

Гласувайте за статията

Драго Чая живее в стара кооперация на пъпа на София, шоуменът крие в уютното си жилище стая с играчки

Драго Чая както е по известен тв водещия Драгомир Драганов показа приказния си дом. Гост му беше журналиста Драго Симеонов. Който води предаването „Дом за всеки”.

Още с влизането си в апартамента на шоумена, който се намира в идеалния софийски център Симеонов бе допуснат в личната стая на Драго Чая. Който я нарича „Моята стая”. Тя е пълна с играчки. И наподобява малък цирк.

Снимки: kliuki.net

Тв звездата обожава това кътче от дома си и не допуска много хора в него. Сам признава, че много малко са тези, които могат да видят най-голямата му тайна. И предупреждава госта си да не пипа нищо, а да е поласкан, че може да види уникалната му стая с играчки.

Снимки: kliuki.net

Драго Чая споделя, че често го питат играе ли си с тях. И казва „Не, не си играя. Дори не давам никой да ги пипа или мести. Те си имат свой живот и циркът за мен си е истински”.

След детската стая следва разходка из останалите помещения. Които не са толкова обширни, дори скромни по размери. Но пък подредени по вкуса на известния им собственик. Сам си е дизайнер и сам е нарисувал как си представя  жилището си. А изпълнението е на негови приятели. Които имат фабрика за мебели.

Снимки: kliuki.net

В дома си Драгомир Драганов е пълно със спомени. Той пази много красиви неща като най-различни снимки. Но най-интересна след цирковата стая е колекцията му от фенери. Които са изработени от ковано желязо и те му напомнят за една гръцка любовна песен. Той ги събира и чака любовта, която все не идва.

Вижте още много снимки от дома на Драго Чая в галерията!

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар