Драго Чая вреди протеже, Славчо Пеев остана без пенсия

Гласувайте за статията

Седмицата беше интересна за две стари муцуни от телевизионния екран

Драго Чая вреди протеже, Славчо Пеев остана без пенсия

Драго Чая вреди протеже, Славчо Пеев остана без пенсия

Грозна клюка, че Драгомир Драганов е назначил на работа в цирка свой млад любимец, плъзна тези дни из столичния плебс. Според информацията Чая прибрал при себе си и негово приятелче.

„Истина е, че при нас вече работят две млади момчета. Те са от Хореографското училище и са танцьори, просто изкарват по някой лев на представленията ни“, категорично е обаче в мотива за появата на младежите на манежа вип-конферансието.

Въпреки всевъзможните клюки за личния живот на Драго, които се носят от години, близки от обкръжението му твърдят, че всъщност той е доста сдържан, притеснителен и никога не е демонстрирал открито каквито и да е подобни мераци, научаваме от вестник „Галерия“.

Пак тази дни пък стана ясно, че любимият на няколко поколения актьор Славчо Пеев остана без пенсия за ден, след като в кварталния пощенски клон заявили, че пари за изплащането на месечната помощ за възрастни няма. Два поредни пъти връщали актьора, накрая служителка от клона направила така, че поне той да прибере дължимото.

Именитият театрал изпаднал в затруднение, понеже се оказало, че банковата му карта е изтекла и няма как да му се преведе дължимото. Затова, докато му направят нова, ходел срещу документ за самоличност и подпис да получава сумата от пощата. Оказало се обаче, че не се превеждали достатъчно средства в брой и затова се стигнало до батални сцени между пенсионери и пощаджии.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар