март 28, 2024

Дори не сте предполагали, че Бритни Спиърс е…

https://kliuki.net/kliuki/dori-ne-ste-predpolagali-che-britni-spiars-e/166954 Kliuki.net
Дори не сте предполагали, че Бритни Спиърс е…

Ще ви настръхнат косите от тези разкрития
Бодигард на Бритни Спиърс направи скандални разкрития за поп принцесата.

Бившият морски пехотинец Фернандо Флорес започнал работа като бодигард при нея преди 12 години. Само осем месеца по-късно обаче той напуска ужасен невъздържаното и откровено психопатично поведение на шефката си.

Тези дни бившият бодигард на Бритни Спиърс проговори пред британското издание „Сън“ и направи скандални разкрития.
Предвид фактът, че Флорес се е бил очи в очи с иракските специални части и признава, че е треперел от ужас от Бритни Спиърс, е достатъчно показателен за какво иде реч.

Бившият й бодигард твърди, че певицата е напълно непредсказуема и несъмнено има тежки поведенчески отклонения. Той се жалва, че бил подлаган на сексуално малтретиране във всеки един момент, в който останели насаме.

Той твърди, че често му се случвало Бритни да го гони чисто гола из дома си, приканвайки го да му направи св*рка. Била крайно възмутена от бягствата му и постоянно го питала какъв мъж е. за да избегне скандалите на Флорес му се налагало да се заключва в стаичката на охраната, където изчаквал отминаването на сексуалния й нагон.

Битни обаче била толкова невъздържана, че неколкократно си позволявала да го хваща за мъжкото достойнство, при това в присъствието на други хора. Възнамерявал да заведе дело за тормоз, но нещата били уредени от баща й Джейми. Очевидно бодигардът й е получил добра финансова компенсация, за да не я излага пред съда.

Той споменава и децата на Бритни, която в последно време не слиза от първите страници на таблоидите. За никого не е тайна, че 16-годишният Шон Престън и 15-годишният Джейдън Джеймс се отрекоха публично от нея и отказват да я чуят или видят. Двамата живеят с баща си Кевин Федърлайн.

Бодигардът никак не е изненадан от реакцията на синовете й, дори напротив – недоумява как това не се е случило по-рано. Той споделя, че едва ли някой може да си представи на какво е подлагала певицата наследниците си. Те живеели с постоянните й истерии, крясъци и дори бой. Казано с други думи – животът им направо бил непоносим.
В заключение той посочва, че децата на Бритни Спиърс, са изстрадали ужасно много.
Източник: Уикенд