Доналд Тръмп унижи публично Мелания: Ако ме прострелят, тя няма да плаче за мен! (Всичко за гафа)

Гласувайте за статията

Доналд Тръмп се подигра с Мелания, направи я публично за резил

Доналд Тръмп има странно чувство за хумор. Преди няколко дена той направи изказване за съпругата си Мелания като публично я унижи.

Макар първата дама да стои плътно до президента на САЩ  и да е пример на американските жени за идеалната съпруга,  с думите си Тръмп подложи на съмнение чувствата на Мелания към него. Като изрази мнение, че брачната клетва, в която съпрузите се вричат към вечна вярност и подкрепа в добро и зло за жена му не важи.

Снимка: life.dir.bg

По време на едно благотворително събитие, състояло се в „Trump Hotel“ американският държавен глава се изцепи, дали наистина или на шега, че ако го прострелят половинката му няма да пророни нито една сълза.

В речта си Доналд Тръмп визира стрелбата през 2017 година по конгресмена Стив Скалис. Който едва не загина при покушението. След като изказа възхищението си към него стопанинът на Белия дом разкри как се е държала съпругата му, която видял в същия ден.

Тръмп каза: „Когато я срещнах в болницата в оня злопаметен ден, тя цялата се обливаше в сълзи и щеше да изплаче очите си. Но аз смятам, че не много съпруги биха реагирали така, когато са изправени пред такава трагедия, сигурен съм, че моята не би!”

Това изказване на държавния глава хвърли в размисъл таблоидите, които се опитват да разтълкуват какво е искал да каже. Някои сметнаха, че Мелания е сдържана жена и не би дала израз на чувствата си.  Други стигнаха по-далеч като са на мнение, че госпожа Тръмп не я е грижа, ако нещо подобно се случи с мъжа й. Но на края пресата в САЩ заключи, че такъв дебелашки е хуморът на президента. Който по свой начин се справя с ситуацията по време на импийчмънт, макар да унижава жена си, предават от ife.dir.bg.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар