Доналд Тръмп се шири в 3-етажен мезонет за 100 млн долара (Вижте тузарския му дом)

Доналд Тръмп се шири в 3-етажен мезонет за 100 млн долара (Вижте тузарския му дом)
5 (100%) 1 vote

Доналд Тръмп ще изостави луксозния си мезонет заради Белия дом

Доналд Тръмп обитава истински палат на три етажа

Доналд Тръмп се шири в мегалускозен мезонет. Който е буквално като изваден от някоя ренесансова история. Тъй като във всяка една стая от него, дори и в тоалетната, се вижда невероятен разкош – злато, диаманти и тежки, луксозни мебели по поръчка.

Доналд Тръмп се шири в мега луксозен мезонет

Доналд Тръмп се шири в мега луксозен мезонет

Няма да се изненадате, че дори дръжките в тоалетната са инкрустирани със злато и диаманти, видяха от руската медия bigpicture.ru.

Известният милиардер, заедно с красивата си съпруга Мелани и сина им Барън живеят в 3-етажен мезонет, който се намира в горната част на Trump Tower в Ню Йорк. Надали е изненада за някого, че новоизбраният президент на САЩ живее в сграда, която е построена от него и която носи неговото име.

Интериорът на жилището е проектиран от световноизвестния Анджело Донг (известен в дизайнерските среди като „Сен Лоран в света на диваните“). Идеята е, че интериорът трябва да съответства на стила на Луи XIV.

Новият президент на САЩ обича злато. Наистина обича злато. Почти всички предмети в дома му – от съдовете за хранене до вазите, полилеите и мазилката – са изработени от чисто злато (24 карата). Паркетът, стените и таваните, разбира се, са от мрамор.

Кабинетът за работа на Тръмп не отстъпва по блясък. За дивана са използвани скъпи бижута. Целият палат се оценява на $ 100 млн. Интересно как бизнесменът ще смени луксозния си дом за далеч по-скромната резиденция на президента на САЩ – Белия дом.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар