Доналд Тръмп разпуска харема в Белия дом (Стана дядо за 9 път)

Гласувайте за статията

Доналд Тръмп разпуска харема, стана дядо за 9 път

Доналд Тръмп разпуска харема. По настояване на съпругата си Мелания и дъщеря си Иванка, милиардерът се отказа от хубавите жени в администрацията си, пращайки ги на ръководни постове извън Белия дом.

Поводът е раждането на деветия му внук, който проплака само преди няколко часа. Малкият Ерик Люк Тръмп е първо дете на двойката. И девети внук на Доналд, който има цели пет деца.

За раждането на момчето щастливия татко се похвали в Twitter. 33-годишният син на президента — Ерик, не скри, че е безкрайно щастлив, че е станал баща за първи път.

„С Лара сме щастливи да обявим раждането на Ерик Люк Тръмп в 8:50 часа“, пише той. Това е първото дете в семейството на Ерик и Лара Тръмп. Из нюйоркския хайлайф се шушука, че президентската снаха е заченала ин витро. Двойката отдавна се опитва да има деца, но накрая били принудени да използват този метод, за да станат родители.

Новороденият Ерик Люк Тръмп е деветият внук на президента. Дъщеря му Иванка има три деца, а Доналд Тръмп — младши — пет, припомнят световните агенции. Единствената, която поне засега не бърза с бебетата е дъщеря му Тифани. Младата госпожица предпочита да се наслаждава на студентския живот, вместо да гледа бебета.

Междувременно стана ясно, че „баба“ Мелания Тръмп е започнала да разчиства харема на мъжа си в Белия дом. С помощта на заварената си дъщеря Иванка, тя отпраща от резиденцията красавиците, които гравитират около съпруга й. Служители разкриват, че привлекателните асистентки, стажантки и секретарки са изпращани на административни длъжности извън Белия дом.

Доналд Тръмп с девето внуче, Мелания разпуста харема му

Доналд Тръмп с девето внуче, Мелания разпуста харема му

„Мелания определено не иска да се носят слухове, че Доналд й изневерява. И прави всичко възможно, за да отстрани изкушенията от пътя му.“, разкриват приближени. Явно реномето на млада баба й се струва по-привлекателно от това на измамена съпруга.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар