Доналд Тръмп потвърди: Чакаме ново бебе в Белия дом! (+ Коя е щастливката и кога е раждането?)

Гласувайте за статията

Доналд Тръмп потвърди, че чакат бебе във фамилията, коя е щастливката?

След толкова спекулации, че Мелания Тръмп е бременна, Доналд Тръмп потвърди:“Чакаме бебе в Белия дом“. Щастливката обаче не е съпругата, а снаха му Лара.

Лара, която е омъжена за втория син на Тръмп — Ерик, очаква второто им дете през септември. Младата жена рядко се появява пред прожекторите, но в последните дни неотклонно е в почти всяка медия.

Блондинката е бременна в седмия месец и се очаква да роди през септември. Изключително щастлива, тя присъства на митинг в подкрепа на Тръмп, като редеше хвалебствия за свекър си.

„Гордея се, че моят син ще се роди в страна управлявана от Доналд Тръмп“, каза Лара. Самата тя е изключително щастлива от факта, че ражда най-новия внук на Тръмп.

За разлика от Иванка и Джаред, които заемат официални позиции в Белия дом, Лара и Ерик Тръмп управляват бизнеса на семейството. Двамата са се посветили изцяло на империята, оставайки встрани от политиката.

Въпреки това те също се оказаха замесени в скандала с руска адвокатка, която се смята, че е помогнала на Тръмп да спечели изборите с компромати за Хилари. Лара се постара да замаже скандала и да привлече вниманието върху състоянието си. Тя дори се завъртя пред публиката, за да покаже, колко красива бъдеща майка е.

Самият Доналд Тръмп не пропусна да изтъкне колко готина и сияйна снаха има. „Не е ли прекрасна“, допълни още той.

Що се отнася до Мелания, тя доста спокойно приема факта, че на 40 години вече е баба. 46-годишният бивш супермодел има син на 10 години и цяла тълпа внуци. Но всички признават, че децата гледат на Мелания по-скоро като на любима леля или по-голяма сестра, а не толкова като на баба.

Доналд Тръмп потвърди ,че чакат бебе в семейството

Доналд Тръмп потвърди ,че чакат бебе в семейството

„Тя ги глези, обича да си играе с тях, но се държи по-скоро като близка роднина, а не като баба. А и не изглежда така“, коментират в Белия дом.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар