Доналд Тръмп депортира Мелания от САЩ, ако го зареже (Още потресаващи разкрития за брака им)

Гласувайте за статията

Доналд Тръмп е готов да изхвърли Мелания от САЩ, ако го зареже

Доналд Тръмп е готов на всичко, за да задържи съпругата си Мелания в Белия дом. Бившата му съветничка — Омароса Маниголд, направи скандални разкрития за брака на първата двойка. Оказа се, че привидните размени на любов и внимание между двамата са само театър. Дори нещо повече — Мелания не може и да помисли да направи една стъпка без съгласието на Доналд, ако не иска да се окаже изхвърлена от САЩ.

„След всички тези разкрития за аферите му, мнозина очакват, че жена му ще го зареже. Но ако се разведе с него, той практически ще я изхвърли от страната. Факт е, че Мелания е в САЩ само благодарение на факта, че имаше Айнщайнова виза за специални способности. Ако го напусне той ще й вземе детето и ще изхвърли нея и цялото й семейство от Америка“, разкрива още Маниголд.

По думите й, Тръмп е готов щедро да обезщети жена си, че е останала с него до края на мандата му, но също така е опитал и да се подсигури с резервен план, ако реши да го зареже. „Той знае, как е влязла в Америка и как е успяла да остане. Няма да се поколебае да й отмъсти, ако го унижи пред целия свят и го изостави“, допълва още тя.

За Мелания синът й е най-важното от всичко, заради което е готова да търпи безропотно. Първата дама на Америка се прави на сляпа и глуха заради скандалите около съпруга й, но Омароса твърди друго. „Тя брои дните до края на мандата му. Няма търпение това мъчение да свърши, за да се разведат“, допълва още Маниголд.

Доналд гони Мелания от САЩ, ако го зареже сн. Wikipedia

Доналд гони Мелания от САЩ, ако го зареже сн. Wikipedia

При все това е под въпрос дали и след това ще има развод. Тъй като американския президент вече е намерил начин да държи изкъсо третата си съпруга…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар