Доналд Тръмп глези Мелания с диамантени бижута за стъклената сватба (Вижте как отбелязаха празника)

Гласувайте за статията

Доналд Тръмп и Мелания със стъклена сватба, президентът изненада първата дама пръстен за милиони

Доналд Тръмп и Мелания отбелязаха 15 години от сватбата си. В официалния си профил в Инстаграм Белият дом публикува непоказвана тяхна снимка. Като ги поздрави за юбилея.

С фотото, с което честият 15-та годишнина от техния брак се вижда как президентската двойка танцува в бляскава бална зала под съпровод от класическа музика. Първата дама е в дълга до земята бяла рокля и сияе в прегръдките на държавния глава. А на ръката и блести новия диамантен пръстен. Който трудно се збелязва защото кадърът е сниман отдалеч.

Снимка: Инстаграм

Говори се, че Доналд потрошил милион долара да зарадва своята половинка с уникалния пръстен, с който тя се появи преди няколко дена. Диамантеното бижу красеше ръката на американската първа лейди и тя гордо позира за снимките със скъпия дар.

За тази годишнина е прието да се подаряват кристални неща. В тях се влага особен подтекст, който гласи, че съпрузите трябва да имат чисти отношения като самороден кристал. Е, Доналд се е справил блестящо със задачата да избере подарък, с който да поглези своята половинка. Не заложил на камъни Сваровски, а на многокаратов диамант, какъвто половинката му заслужава.

Да припомни,че милиардерът и Мелания Кнаус се ожениха на разкошна церемония през 2005 година на 22 януари в Палм Бийч Флорида. Сред гостите на луксозното събитие бяха Бил Клинтън и Хилари. А после булката блесна с цялата си прелест на корицата на списание Vogue, предават от life.dir.bg.

През последните години американската първа дама не се кичи с много бижута. Явно смята, че това е проява на лош вкус. Но през семейния си живот с Доналд е получила цяла колекция от пръстени обеци и колиета. Вижте ги …

Снимки: Инстаграм

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар