Доналд Тръмп втрещи със скъпернически прием за Чарлз и Камила (Сервира им евтино вино и пържоли)

Гласувайте за статията

Доналд Тръмп издъни Мелания като домакиня на приема за Чарлз и Камила

Гафовете на Доналд Тръмп нямат край. След като почти заспа на официалната вечеря при кралицата, американския президент даде интервю пред Пиърс Морган. В него отново успя да обиди Меган, като заяви, че „тя не е гадна за никого, освен към мен“ и допълни, че всички останали от кралското семейство са много мили и фини хора.

Тръмп обаче успя да се изложи най-много, по време на вечерята за Чарлз и Камила. Той и Мелания бяха домакини на прием за двойката в резиденцията на американския посланик.

За разлика от приема на кралицата, на който присъстваха над 170 гости, тук бяха не повече от 50 — 60 човека. Американският президент обаче се издъни с менюто. И провали съпругата си като домакиня.

Докато на масите на Елизабет се сервираше крехък фазан и агнешко от Уиндзор, Тръмп поръча да сервират на гостите му американски пържоли и червено вино от по 30 лири бутилката. Заедно с това бе поднесено и бяло вино по 54 лири, което доста се различаваше от френското на кралицата, оценявано на 1600 евро бутилката.

Иначе менюто включваше още салата с домати и сирене, говежда пържола, картофи и домашен ванилов сладолед. Президентът, който е въздържател, въобще отказал да пие вино, а вместо това консумирал само кола. Мелания също се въздържала от консумацията на алкохол, за разлика от Камила, която изпила поне две чаши вино преди и по време на вечерята, за да я издържи докрай.

Доналд Тръмп яко се изложи на приема за Чарлз и Камила сн. Инстаграм

Доналд Тръмп яко се изложи на приема за Чарлз и Камила сн. Инстаграм

Президентът обаче не пропусна да направи и още един гаф. Сервираното вино бе от винарна в САЩ, край река Русия. А за капак на всичко, лозята са действително с руски произход — пренесени са от Севастопол на Кримския полуостров.
И след всичко това Мелания се оказа на различна маса от съпруга си. Тя се настани в съседство с херцогинята на Корнуол, която за пореден път затъмни с тоалет, въпреки всичките й бижута.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар