Доналд и Мелания сами на Великден (Защо децата им отказаха да празнуват с тях?)

Гласувайте за статията

Доналд и Мелания сами на Великден, децата им отказаха да празнуват с тях

След задушевната Коледа със семейството, Доналд и Мелания останаха сами на Великден. Както е известно, първата двойка прекара празника във Флорида, но тази година празнува в изключително тесен кръг.

Нито дъщерята на Доналд — Иванка, нито Доналд — младши или Ерик, се присъединиха към първото семейство. Единствено непълнолетния син на Доналд и Мелания — Барън бе принуден да прекара празника с двамата си родители и пътува с тях към Флорида.

За да се спаси първото семейство от неловко положение, на помощ бе извикана и другата дъщеря на Тръмп — Тифани. По-малката наследничка на президента показа огромна неохота във Флорида, когато се присъедини към баща си и мащехата си за традиционното посещение на църквата.

Медиите не пропуснаха да отбележат, че Тифани изглежда сериозно напълняла, за сметка на Мелания. Първата дама сияеше в жакардова миди рокля в червено и бяло. Освен това тя не пропусна да си размени няколко шеги със съпруга си, което предизвика усмивка на лицето й.

Мелания по никакъв начин не показва, че последните скандали около съпруга й са засегнали брака им. Първата дама сияе, изглежда весела и в празнично настроение и не коментира скандалните изказвания на бивши любовници на Тръмп. Студеното й отношение към скандала и пълното неглижиране на ситуацията, карат мнозина да смятат, че или Мелания е знаела за забежките и не й пука, или просто не вярва на скандалните жени.

Не така стоят нещата с Иванка Тръмп. Дъщерята на президента неочаквано го остави сам по празниците и то не съвсем случайно. Причината е, че Иванка се оказа в центъра на епичен скандал, след като Сторми Даниълс заяви, че Тръмп я сравнявал с дъщеря си. Доналд — младши пък отклони поканата заради шума от предстоящия развод.

Доналд и Мелания без семейството на Великден

Доналд и Мелания без семейството на Великден

Ерик Тръмп също отказа да присъства, решен да бъде далеч от скандалите с баща му.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар