Домът на Принс стана най-тъжното място на света (Снимки)

Гласувайте за статията

Домът на Принс се превърна в най-тъжното място на света, хиляди се събраха пред имението в Paisley Park

Днес това е най-тъжното място в целия свят. Поп певецът Принс намери смъртта си в Paisley Park–негов дом и негово работно място от години. Музикантът, който твореше невероятната си музика тук, намери именно тук и последния си дом. А сянката му ще витае завинаги между тези стени, коментират натъжени приятели и близки.

Paisley Park беше последният дом на Принс, който избра да се премести да живее тук, след като дълго време търсеше своя пристан. Модерното имение представляваше един малък оазис за певеца–освен, че беше близо до природата, далеч от шумния свят на шоубизнеса.

Имението на пръв поглед изглежда скучно и пусто–прилича на бетонен блок, както гласят мненията на архитектурни гурута. Отвътре обаче то е всичко друго, но не и скучновато–всъщност точно обратното – изглежда наистина уникално.
Благодарение на специално осветление, вечер сградата прилича наистина на обсипана с пурпурен дъжд и свети в пурпурно. А през деня осигурява нужното спокойствие и не привлича внимание към дома на певеца.

Самият Принс пази строго от любопитни погледи личните си покои, от които рядко споделя кадри. Певецът за сметка на това охотно показва мястото, където твори – звукозаписното си студио, превърнало се и в негов втори дом. Тук музикантът е почти всеки ден – освен, когато не ходи по турнета. Именно тук в трезора му са открити и над 2000 абсолютно уникални записа, които са неиздавани досега – а в момента те се смятат за най-голямото богатство на певеца.

Домът на Принс се превърна в най-тъжното място след смъртта му

Домът на Принс се превърна в най-тъжното място след смъртта му

Смъртта на Принс дойде ненавременна и помрачи Paisley Park, който беше негов дом до смъртта му. Репортери обаче забелязаха нещо любопитно, докато снимаха лобното място на звездата. Часове след смъртта му, докато фенове се стичаха пред сградата, за да оставят цветя, над нея се издигна пурпурна дъга.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар