Виж ексклузивни СНИМКИ от дома на Венета Райкова (ЛУКС!)

Гласувайте за статията

„Горещата” водеща се наслаждава на завиден комфорт и редовно се хвали с него

 

Венета Райкова това лято не спира да се фука с новото си местенце, което обитава. Домът на семейството се намира в луксозен затворен комплекс, а „горещата” водеща е много екзалтирана от условията на живот.

Луксозният комплекс, където живее Венета

Луксозният комплекс, където живее Венета

Сега имате възможност да видите всяка подробност от разкошната атмосфера, на която късметлийката Венета се радва. Тя често си прави барбекю в двора, къпе се в басейна заедно с малкия Патрик, а половинката й Тишо явно прави фотосесиите, защото все е зад кадър.

Красота, уют, зеленина – всичко това заобикаля телевизионерката, която е родом от Попово. Вярно, че често успява да подразни околните със своите фръцни и постоянната показност, но пък защо не – има ли какво да се крие тук според вас?!

„Ако вие сте на нейно място, няма ли да споделите със своите приятели щастието си да се настаните в този прекрасен дом?“ Така феновете на Венета запушват устите на злословещите по нейн адрес.

Всъщност тя няма нужда от подобна подкрепа, а също така въобще и не се трогва от приказките, защото отдавна самата тя вече се е превърнала в лицето на провокацията и сензацията за гостите, които кани в студиото си.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар