Домашно клипче на Никол Шерцингер с Люис Хамилтън лъсна в мрежата (Певицата съсипана заради скандала)

Гласувайте за статията

Никол Шерцингер съкрушена заради домашно клипче

Домашен клип с Никол Шерцингер и Люис Хамилтън лъсна в мрежата. Певицата е съсипана, тъй като интимни кадри от спалнята им видяха бял свят. Клипът не е бил предназначен за споделяне, но въпреки това видеото изтече в мрежата.

Мениджърите на певицата са силно притеснени, че тя ще бъде съсипана, когато научи за случилото се. „Кадрите не са правени с цел публичност, а  са личен спомен. Никол никога не би позволила подобна груба намеса в интимния си живот“, казват още те.

И въпреки че във видеото няма нищо неприлично, фактът, че изтече точно сега стана повод за спекулации, че това е провалило последната връзка на Шерцингер. Според мнозина, изпълнителката дълбоко се срамува от това, че толкова лични нейни преживявания са станали обществено достояние. И то именно когато се заговори за раздялата й с Григор Димитров.

Преди да се събере с Гришо, Никол Шерцингер имаше дългогодишна връзка с пилота от Формула 1 Люис Хамилтън. Двамата бяха заедно осем години, като за това време се разделяха четири пъти. Въпреки че хавайската красавица официално заразя пилота още през 2015 година, той не спираше да й пише романтични послания и да й се обяснява в любов години след това. Някои предполагат, че именно това е и причината, изпълнителката и българския тенисист да решат да се разделят. А домашното видео, в което Никол се гушка с Хамилтън едва ли е повлияло положително на отношенията й с последното й гадже.

Домашно видео на Никол Шерцингер с бившият й разтърси мрежата сн. You Tube

Домашно видео на Никол Шерцингер с бившият й разтърси мрежата сн. You Tube

Официално, повод за раздялата няма, просто графиците и на двамата станали толкова натоварени, че нямали никакво време един за друг. „За тях беше почти невъзможно да са едновременно на един и същ континент, какво остава да са на едно място. Накрая решиха, че е по-добре да останат приятели, вместо да се измъчват от вина“, казват техни приятели. Вероятно и честите появи на бившите им половинки също са си казали думата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар