Доктор Енчев тормози съседите си с шум и мръсотия (Вижте наглото му поведение)

Доктор Енчев тормози съседите си с шум и мръсотия (Вижте наглото му поведение)
5 (100%) 1 vote

Доктор Енчев тормози комшиите си с безобразно поведение

Доктор Енчев се разминава безнаказано за наглостта си

Доктор Енчев тормози съседите си с шум и мръсотия. Оказа се, че популярният пластичен хирург изобщо не намира за нужно да се съобразя с когото и да било когато става въпрос за собствения му комфорт.

Жителите на пловдивското село Блещица се оплакват от непрекъснатия шум и мръсотия от хотела на доктора. След подадени жалби в полицията резултат няма. И ако в курортните селища музиката е позволена до 12 часа през нощта, то за д-р Енчев е изготвено друго работно време – от 7 до 4 часа. Така жителите на Белащица им остават 3 часа сън, научи blife.bg.

Доктор ЕнчевВ началото д-р Енчев обявил, че строи къща, после тя се превърнала в клиника, а сега е къща за гости. Шумът е непрестанен, защото има сватби и различни тържества, жалват се жители на селото пред „Господари на ефира“. Те са уведомявали полицията, които пристигали до входа на резиденцията, от там им показвали документ издаден от кмета на община Родопие, че има разрешение шумът да продължи до 4 часа сутринта.

Веселбите са законни и денонощни. Издаденото разрешително е съгласувано с кметицата на Белащица – Цветанка Читакова и началникa на 1-о РПУ на МВР – Пловдив Петър Тодоров.

Освен това жителите се жалват, че няма ями и фекалните води се стичат по улиците и се вливат в язовира на Белащица. Има и още един сериозен проблем. Пред къщата на Енчев има огромен изкоп пълен с вода, заради което къщите започват да пропадат. Тук според информационната табела ще се издигне предприятие за сладка, конфитюри и биологични масла.

Разрешителното е издадено от главния архитект на общината Атанас Недевски, а проектант е неговият син Димитър Недевски. Оказва се, че общинския кмет, главният архитект и неговият син са редовни посетители на хотела на д-р Енчев.

Жителите на Белащица, избягали далеч от шума на големия град се притесняват, че връзките на доктора с политически фигури е толкова тясна, че спокойно може да си прокрадва път и с абсурдни разрешителни да гази закона.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар