Доктор Енчев позлати Теди Велинова след раздялата им (Хирургът й оставя милиони, за да мълчи за връзката им)

Доктор Енчев позлати Теди Велинова след раздялата им (Хирургът й оставя милиони, за да мълчи за връзката им)
2 (40%) 1 vote

Доктор Енчев позлати бившата си, оставя й милиони, за да й затвори устата

Доктор Енчев макар да заряза Теди Велиниова след 8 годишно съвместно съжителство се е погрижил за нея и децата богато и пребогато. Говори, че обаче, че е бил прекалено щедър с единствената цел моделката да не говори за личния им живот след радялата.

Снимка: Инстаграм

Оказва се, че пластичният хирург, който е известен като най-умелия ваятел на силиконови гърди на звездите няма да се скъпи и ще разтвори щедро портфейла си за да подсигури на бившата си жена и децата си спокоен и луксозен начина на живот.

Бившите, които нямат законен брак се споразумели Теди Велинова да остане да живее в разкошния им палат в столичния квартал „Симеоново”. Тузарския имот е оценен на два милиона лева. А само поддръжката му за един месец възлиза на три хилядарки.

Доктор Енчев признава пред „Уикенд” , че й оставя къщата в Симеоново, а той ще се установи да живее в Пловдив.

А според слуховете освен палата моделката ще запази и луксозния си Мерцедес. Който получи като подарък за рождения си ден и струва 200 бона, предават от show.blitz.bg.  Говори се, че месечната издръжка, която ще плаща майсторът на женски бюстове е 20 бона. С тези блага той й се подмазва за да не извади на показ кирливите им ризи, а да изглежда, че раздялата им е цивилизована.

Според запознати щастливото семейство сложи край на отношенията си защото Теди Велинова не искала да живее постоянно с децата и д-р Ангел Енчев в Пловдив. Където е основния му бизнес. А други подозират, че докторът е залитнал по нова хубавица.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар