Доктор Енчев и Теди Велинова с луксозна почивка в Миконос (Снимки)

Доктор Енчев и Теди Велинова с луксозна почивка в Миконос (Снимки)
5 (100%) 1 vote

Доктор Енчев и Теди Велинова си подариха тузарско преживяване в един от най-скъпите хотели в Миконос

Доктор Енчев и Теди Велинова отново са на луксозно пътешествие

Доктор Енчев и Теди Велинова отново са на луксозно пътешествие. Двамата от край време са известни с факта, че обичат да пътуват и при всеки възможен случай се отправят към някоя дестинация, по възможност топла. В момента пластичният хирург и половинката му се наслаждават на любовта си на гръцкия остров Миконос, в един от най-луксозните хотели в областта.

Доктор Енчев и Теди Велинова са на почивка в Миконос

Доктор Енчев и Теди Велинова са на почивка в Миконос

Хотел Кивотос е известен открай време с факта, че е предпочитано място за отдих само на богаташи както от Гърция, така и от целия свят. Цените само за една нощувка в най-обикновена стая започват от 500 евро нагоре като стигат и до 1100 евро за луксозните апартаменти.

Някои от стаите са оборудвани със собствено джакузи. Самият хотел е разположен непосредствено на брега на морето и предлага на гостите си частен плаж, занимания по йога и различни спа услуги.

Естествено, дори и на Миконос доктор Енчев и Теди Велинова не пропуснаха да се разхождат винаги облечени в любимия си стил – еднакъв. Моделката не крие, че тя решава какво и как да носят двамата с любимия й като държи винаги да са в еднакви цветове, а доста често – и в еднакви ризи. Заради което отнасят не малко подигравки от онлайн потребителите.

Появиха се дори коментари, че когато пазарува, Теди просто купува един голям и един малък размер на една и съща риза. Същото важи и за обувките им, които задължително са в един тон. И докато някои фенове намират стила им за елегантен и аристократичен, то други ги наричат кратко и просто „папагали“.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Доктор Енчев и Теди Велинова с луксозна почивка в Миконос (Снимки)”

  1. нончо

    сеп. 01. 2015

    Да, две еднакви ризи- по- голямата за нея, другата за мъжкия папугай.

    Reply to this comment

Добавете коментар