Доктор Енчев и Теди Велинова прибраха София (Снимки от изписването на бебето)

Гласувайте за статията

Доктор Енчев и Теди Велинова прибраха новороденото си бебе вкъщи

Доктор Енчев и Теди Велинова станаха родители за втори път на 6 февруари

Доктор Енчев и Теди Велинова прибраха новородената си дъщеричка София. Популярният пластичен хирург и половинката му станаха родители за втори път на 6 февруари, а вчера по обяд беше и изписването на бебето.

Велинова роди със секцио в болница „Надежда“, като само минути по-късно гордият татко направи и официалната Фейсбук-премиера на малката София Енчева с кадър от родилната зала.

Доктор Енчев и Теди Велинова прибраха дъщеря си

Енчеви – баща и син пристигнаха в болницата близо час преди изписването. Старши се появи изтупан в официален костюм и с огромен букет бели рози в ръка, докато наследникът му Филип кръжеше около него с букет от розови балони, каквито прилягат на момиче.

3-годишният батко едва изтрая във фоайето на елитната клиника да се появят майка му и сестра му. А когато това се случи, детето толкова ентусиазирано започна да повтаря на висок глас „София, София, София…“, че семейният фотограф се затрудни в увековечаването на вече 4-членната фамилия, заради подскачащото около сестричката си момче.

Бившият модел Теди Велинова демонстрира топ форма само седем дни след раждането. Пред болницата семейството бе очаквано от белия „Мерцедес“ GLS, който наскоро хирургът купи на половинката си. За сигурността на колоритната двойка и двете им деца бдяха двама охранители.

Те доближиха джипа точно до централния вход на клиниката, а майката с бебето на ръце притича за секунди и се скри зад тъмните стъкла, предават от Hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар