Доктор Енчев и Теди Велинова предизвикаха куп подигравки (Вижте защо)

Гласувайте за статията

Доктор Енчев и Теди Велинова станаха за смях със стила си

Доктор Енчев и Теди Велинова предизвикват различни реакции с начина си на обличане

Доктор Енчев и Теди Велинова станаха за смях. Двойката, която не спира да се хвали с луксозния си начин на живот, открай време е любима тема из столичните светски среди заради стила си на обличане. Влюбените винаги са се обличали по абсолютно един и същ начин, естествено по инициатива на нежната половинка, която се преквалифицира в дизайнер след като се отказа от моделството.

enchevВ момента двойката е в Италия и почти всеки ден споделят снимки от преживяванията си. Като облеклото им както обикновено е абсолютно еднакво. Всъщност точно това предизвика коментарите на онлайн потребителите, че прекаляват. Доктор Енчев и Теди са буквално като близнаци със съвсем еднаквите си ризи.

Изглежда сякаш манекенката просто е купила две еднакви дрехи, но различни номера. „Чак толкова е прекалено, не е готино“, коментират част от онлайн потребителите.

Повечето обаче са категорични, че напротив, еднаквият им стил не само, че не ги прави смешни, ами е изключителен стил за елегантност и класа.

„Изглеждат много по европейски и двамата“, „Само който не разбира може да им се подиграва“, „Прекрасна двойка, винаги облечени с много вкус и стил“, защитават любимците си феновете.

Едно е сигурно, дали стилът им се харесва или не, доктор Енчев и половинката му са винаги стъкнати с маркови тоалети, на някои от най-изтъкнатите световни дизайнери. Дори и обувките им винаги са идентични и задължително в тон.

А вие на какво мнение сте? Харесвате ли стила на влюбените или го намирате за прекален?

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Доктор Енчев и Теди Велинова предизвикаха куп подигравки (Вижте защо)”

  1. Емилия

    авг. 12. 2015

    Палячовци!!!

    Reply to this comment

Добавете коментар