Доктор Енчев заряза папагалските костюми (Хирургът се втали до неузнаваемост – Фото)

Доктор Енчев заряза папагалските костюми (Хирургът се втали до неузнаваемост – Фото)
5 (100%) 1 vote

Доктор Енчев изглежда е забравил за папагалските дрехи, с които го облича Теди Велинова

Доктор Енчев се е вталил значително

Доктор Енчев видимо е подобрил стила си. Това забелязаха зрителите на лайфа на Вип Брадър в понеделник, в който пластичният хирург защитава Шеф Петров. Докторът се появи в студиото видимо отслабнал и в доста добра форма. Най-голямо впечатление на феновете обаче направиха дрехите му.

За разлика от друг път, хирургът на звездите се беше спрял на сравнително изчистен сив костюм с елек под него. Единствен акцент беше яркорозовата му кърпичка.

Доктор Енчев„Теди Велинова изглежда е спряла да му се налага в облеклото“, хилят се онлайн зевзеци. Както добре знаете, докторът и половинката от край време са вземани на подбив заради начина им на обличане. За който отговаря именно бившата манекенка.

Тя редовно стъква себе си и Енчев във всякакви шарени, странно изглеждащи тоалети. Които уж били висша мода. Вместо да се впечатлят от това обаче, феновете им измислиха звучния прякор „папагалите“.

Изглежда хирургът все пак си е взел някаква поука от всички подигравки. И е започнал да си подбира малко по-нормални дрехи, смеят се онлайн потребителите.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар