Докато Диляна се плацика в Мексико: Асен Блатечки гушка непозната блондинка (С нея ли смени майката на сина си? – Фото)

Асен Блатечки не си губи времето докато Диляна Попова разпуска в Мексико, видя Kliuki.net.

Актьорът се появи в компанията на непозната блондинка на премиерата на филма „Южен вятър“. С което напълно потвърди слуховете от последните месеци, че любовта между двамата е в миналото.

Както вече писахме, в началото на премиерата актьорът изглеждаше видимо посърнал и умислен, най-вероятно покрай поредната каша в личния си живот. В хода на събитието, обаче, а и покрай русата си компания, родната звезда се оживи доста. На няколко пъти той прегръщаше дамата и я притискаше доста плътно към себе си, а тя видимо се наслаждаваше на близостта си с него.

асен блатечки нова
Снимка: Фейсбук

Самоличността й все още не е разгадана, затова и в онлайн пространството се появиха предположения, че е възможно да е от каста на филма. Дори и така да е, обаче, флиртаджийското поведение към нея от страна на Блатечки определено не прилича на мъж, който твърди, че все още е обвързан.

Както знаете, само преди дни той обяви, че живее с майката на сина си. Тя обаче в момента се радва на екзотична почивка в Мексико и то в мъжка компания, с която дори се похвали. Така че да не се окаже, че съжителството им е вече като на съквартиранти…

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.